Καταστήματα με Είδη Δώρων

Τα πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ αρώματα τύπου Paris μαζί με το προωθητικό stand θα μαγέψουν τους πελάτες σας. Η σφραγισμένη συσκευασία του κάνει την πώληση του προϊόντος πολύ εύκολη καθώς δεν απαιτεί να ξοδέψετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να γεμίσετε το φιαλίδιο, όπως συμβαίνει με όλα τα υπόλοιπα αρώματα τύπου που υπάρχουν στην αγορά. Επίσης, θα παρατηρήσετε ότι το προωθητικό stand μαγνητίζει τα βλέμματα των πελατών σας από μόνο του.

Η μεγάλη διάρκεια των αρωμάτων, η ομοιότητα με τα επώνυμα αρώματα αλλά και η σωστή προώθηση που έχουμε επιλέξει για εσάς, δημιουργούν ένα πακέτο ολοκληρωμένου προϊόντος  που θα αποδώσει κερδοφορία στην επιχείρηση σας.

Επίσης τα αρωματικά χώρου Home Reed Diffuser, είναι ένα ξεχωριστό δώρο για το σπίτι αλλά και το γραφείο. Η γραφιστική ομάδα της εταιρείας μας μπορεί να σχεδιάσει ένα Home Reed Diffuser όπως εσείς επιθυμείτε. Σας παρουσιάζουμε παραδείγματα από τρία ξεχωριστά σουβενίρ, Xanthi Old Town, Thassos και Φάρος Ποντίων Πατρών για την καλύτερη δυνατή εικόνα σας.