Σχετικά με εμάς

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Ποιοι είμαστε

Η Exago Perfumes and Cosmetics δημιουργήθηκε για να προσφέρει κάτι νέο στην αγορά των αρωμάτων και των καλλυντικών. Η ομάδα μας δουλεύει συνεχώς για να προσφέρει στην αγορά προϊόντα οικονομικά αλλά κυρίως ποιοτικά.

Χονδρικές Πωλήσεις

Η Exago Perfumes and Cosmetics δίνει την δυνατότητα στους επαγγελματίες να τοποθετήσουν τα προϊόντα μας στο κατάστημα τους σε τιμές χονδρικής.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Paris Perfumes

Η σειρά αρωμάτων τύπου Paris έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στα αρώματα τύπου. Το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η μεγάλη διάρκεια, η καλή ποιότητα αλλά και η παρουσίαση τους. Το μπουκάλι που βρίσκεται το άρωμα, καθώς και η συσκευασία του κάνουν τα αρώματα τύπου Paris ξεχωριστά. Το design στην συνολική εικόνα του προϊόντος  έχει μοναδικό στυλ και σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε ένα ξεχωριστό και οικονομικό δώρο στον εαυτό σας αλλά και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Όλα τα αρώματα παρασκευάζονται με πρώτες ύλες από  την Γαλλία. Στο ηλεκτρονικό μας  κατάστημα θα βρείτε μεγάλη γκάμα γυναικείων και αντρικών αρωμάτων, η οποία θα εμπλουτίζεται συνεχώς.

Home Reed Diffusers

Το σπίτι είναι ένας χώρος όπου πρέπει να χαλαρώνουμε, να αποπνέει ζεστασιά και να δημιουργεί αναμνήσεις ειδικά στα μικρά παιδιά. Η διακόσμηση, τα έπιπλα, τα χρώματα και τα υφάσματα που έχετε επιλέξει δεν δημιουργούν την απόλυτη ατμόσφαιρα αν δεν έχετε μεριμνήσει και το άρωμα που θα διαχέει το σπίτι σας.

Τα αρωματικά χώρου είναι μια διαφορετική επιλογή δώρου αλλά και ένα αρωματικό για το κάθε σπίτι όπου το άρωμα από γιασεμί θα σας ενθουσιάσει.

Δημιουργήστε ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο σας με άρωμα διαρκείας, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την όμορφη πόλη της Ξάνθης, το πράσινο νησί της Θάσου και θα ακολουθήσουν και άλλες περιοχές.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τα ειδικά sticks που θα βρείτε στη συσκευασία και αφήστε τους υπόλοιπους να απορούν. Αρωματίζουν κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας ή του γραφείου σας.